Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Σεμινάρια παρκαρίσματος


Από μια ειδική του τομέα..



Πηγή:newsbeast

2 σχόλιο στο “Σεμινάρια παρκαρίσματος”

Ανώνυμος είπε...
21 Ιανουαρίου 2020 στις 10:48 π.μ.

Μεταφορές Μετακομίσεις
Εάν επιθυμείτε μία γρήγορη, άνετη και οικονομική μετακόμιση τότε απευθυνθείτε στην μεταφορική εταιρία μας. Αναλαμβάνουμε τις μετακομίσεις των οικοσυσκευών σας από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς να χρειαστεί να κάνετε το παραμικρό!

Αποσυναρμολογούμε και επανασυναρμολογούμε τα έπιπλά σας, αναλαμβάνουμε τη να συσκευάσουμε όλα τα αντικείμενα σας και τα επανατοποθετούμε στο νέο χώρο που εσείς έχετε επιλέξει. Με τη βοήθεια ειδικών ανυψωτικών μηχανημάτων το έμπειρο συνεργείο μας φέρνει εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά αλλά και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας η εταιρία μας αναλαμβάνει να μεταφέρει όλες τις οικοσυσκευές σας οικονομικά, με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης προς τον πελάτη.
Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων και η διεύρυνση της παγκόσμιας αγοράς έχουν δημιουργήσει την ανάγκη άμεσης και οικονομικής αποστολής εμπορευμάτων και σε παγκόσμια κλίμακα πλέον.
Η εταιρίας μας αναλαμβάνει τη μεταφορά των προϊόντων της επιχείρησης σας και εκτός των συνόρων της χώρας, δίνοντας σας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να ενημερώνεστε κάθε στιγμή για την πορεία της τη δυνατότητα μεταφοράς εμπορευμάτων .
Η εταιρία μας εξειδικεύεται στις μετακομίσεις εταιρειών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Τα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρουμε ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες της μετακόμισης. Αναλαμβάνουμε όχι μόνο τη μεταφορά όλων των αντικειμένων της επιχείρησής σας, αλλά και το πακετάρισμα, την αποσυναρμολόγηση και την επανασυναρμολόγηση τους.


Ανώνυμος είπε...
1 Φεβρουαρίου 2020 στις 1:40 μ.μ.

Κόκκας Μετακομίσεις Μεταφορές
Οι μετακομίσεις και οι μεταφορές αποτελούν τη βασική δραστηριότητα της εταιρείας μας από το 1990. Με 30 χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας στις μετακομίσεις και μεταφορές, ένα
άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και πλήρη εξοπλισμό τελευταίας
τεχνολογίας, οι Μεταφορές Μετακομίσεις Κόκκας με έδρα την Αθηνά, σας εγγυάται μία μετακόμιση απαλλαγμένη από φθορές, άγχος, προβλήματα και καθυστερήσεις! Εξυπηρετούμε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής άμεσα με ένα τηλέφωνο στο 6944332741
Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος
Το eodigos είναι ένας πανελλαδικός επαγγελματικός οδηγός, όπου μπορείς να βρεις οποιαδήποτε κατηγορία και οποιοδήποτε επάγγελμα!

i-need
Ο καλύτερος τεχνίτης ή τεχνικός βρίσκεται δίπλα σου με ένα κλικ


Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2011|Τσαγανό